bila kebosanan melanda (^_^) .


Assalamulaikum ... helloo helllooo hellloo . sehattt tak ? Okayh . tak da cite menarik pun nak cite kat sini . saja2 nak letak gambar yang shoot malam td. pakai ala ala nak pegi dinner . Arab stlye .HEHE . bukan nak pegi mana pun saja gedik bershoot dalam bilik bersama si biha nih . kitaowg memang suka buat menda pelik2 . mula2 aku keluarkan cmra aku . saja jew nak guna sebab dah lama tak guna . jadi bila dah da cmra tu mula larh nak berpose pelbagai . HEHE . tetiba biha pun nak join then dy swoh aku pakai tudung sebab dy nak letak pic yang nak ambk tu kat lam FB .=) . jadi aku pun pakai tudung . alang2 dah bertudung ala ala arab . jadi mata pun kena letak celak ala2 arab . HEHE . gincu pun merah sangat ..HEHE . dah larh tu cite sikit2 . banyak lagi asemen nak buat nih ..HEHEH . nih ah gambar2 kitaowg . letak sikit jew . malas nak letak banyak . nanty orang meluat . sikit nih pun da yang meluat ..kan kan ? HEHE . jadi sapa yang tak maw tgk pegi men jauh2 , sapa yang nak tgk nah . 
|
|
|
|
|
V
arab stlye . i like ..HEHE . 

mata gatal nak mengoda orang .=p
HAHA . pakai gincu siot merah . tak penah2 . pas2 pakai celak bawah mata lagi . memang nmpk len larh muka . dah macam badut pun da . HAHAA . tapi make up artis nak berphotoshoot lebih kurang cam nih larh . #bajet artis . naseb tak pakai bedak asas . law tak jenuh nak membuang . just mata ngan bibir jew letak gtu .   tu yang nmpk len kan ?
buruk . HUHU .
ini lagi len . aku rasa cam bukan aku dah . mulut tu menyerlah sangat ..HEHE .
ini baru diri sendiri . yang gila ~ AHAAHA . tak boleyh nak senyum sangat kena ada ugak gambar huduh .=p
okayh . aku dok sebelah' kak yong kolej ' ..HAHA .
Cantek dy pakai macam nih .=)
sedih sebab dah penat ..HAHA .

ini gambar terakhir dari kami <3
bubye .
cantek kan si baju ungu tu .=)

Itu jew larh gambar2 kitaowg yang rajen fyfa letak.fyfa mengedit jew tu  . ada yang meluat tgk . minx maaf . sebab nih blog fyfa . jadi fyfa letak gambar fyfa jew larh .=) . law tak suka len kali jangan tgk dah taw .okay larh . takat tu jew nak menulis . i miss my family ='( . 
LIKE saja dong:D

2 comments:

! eh ? si.ulatAPPLE ✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

kamu comell !! nak follow sini la .. ;)

♥ fyfi afyfa ♥ said...

kamu lagi lagi comey .=) follow larh sayang .