Luahan Hati (^_^)

 I'm Fyfi afyfa . Hidup aku tak seindah yang terukir di senyuman aku .=)
merenung masa depan aku .
apakah keja aku ?
cam na kah kehidupan aku dimasa depan .
sempatkah aku bahagiakan mak ayah aku .
sempatkah mak ayah aku lihat aku berjaya .
siapakah jodoh  aku**?
semuanya tentang kehidupan kedepan . aku merenung sendiri .=)
aku ugak terfikir ugak cam na law time belajar tetiba aku kehilangan orang yang aku sayang . cam na ek ?
aku susah nak terima menda tu . HUHU . sebab aku rasa aku tak kuat . aku blom kuat nak harungi semua tu lagi time aku belajar . tetiba aku Emo hari ini . sebab aku terbaca blog member aku yang dy kehilangan abah dy . aku tkot sangat menda tu terjadi kat aku . aku selama nih dah larh tak dengar cakap . aku cm tak hargai dea jew . tapi aku nih pulak gila . dok rasa tak dihargai oleh mak aku -.-' . 
perjalanan  aku masih jauh nuh disana .
siapakah aku nanty?  bergatung pada diri sendiri . belajar itu penting . cinta itu last sekali .
jodoh dah da darinya . jadi law dah jodoh tak kan lari kemana .=)
jadi cuma tunggu masa yang sesuai jew untuk cari jodoh dariNya  .=)
kata ayah btoi . lelaki sejati lelaki yang taat pada cintanya..HEHE .
tapi aku nih tak pasti ngan lelaki . lelaki mana nak taat pada cinta ?
cuba bgtaw aku . aku teringin ugak nak buat dy suami . aku taw aku tak baik sangat . tak layak nak dapat lelaki yang baik seperti yang aku impikan . tapi bg aku peluang untuk dapat supaya aku boley berubah ,.=)
aku hanya mampu berdoa kepadanya supaya aku dapat jodoh yang btoi . yang menyayangi aku .
dan tak menipu aku . dan tak buat jahat belakang aku .
aku tak kesah dy nak berkawan ngan sapa pun tapi jangan lebih . =)
senyuman aku takkan penah lekang dari bibir aku . law pun aku sakit hati sangat .=) .pada yang saya sayang sekarang . harap kamu tak sakitkan hati saya seperti yang seblom ini . harap aku satu jew . supaya kau berubah aku kejalan yang benar . aku teringin nak berubah ke arah yang lebih baik . tapi blom dapat hidayah . harap aku akan jumpa seowg2 yang boley mengubah aku cm tu . pada yang sekarang . law kau rasa kau tak boley nak bimbing aku kejalan yang btol . lebih baik kau pergi . biaq aku mencari yang benar . dan pesanan aku lagi . law rasa diri tu tak boley nak jujur ngan aku baik kau pergi ugak seblom aku dapat tahu dari mulut owg lain .=)
harap kau memgerti . aku tak kesah kau nak men kan aku . tapi kau bgtaw awai . jangan kau bagi aku sayang kau baru kau nak sakitkan .=)aku dah rasa keperitan tu satu masa lu . betapa peritnya hati aku terguris . sampai sekarang blom da yang mampu mengubati seluruhnya. hanya sedikit sahaja oleh someone yang aku sayang . hanya kau jew yang sayang dy aku rasa . dy aku tak pasti . salahkan law kita setia pada owg yang tak sayang kita ? HAHA .
takat nih jew nak luah . banyak menda lagi . tapi malas . sebab nak emo terlebih lak satg . Boley tak rasa nak nanges ? HAHA .
bye . iloveyou .muahhxx .
LIKE saja dong:D

2 comments:

nur.asnida.hassan said...

kalau boleh.. kita cuba elakkan bermain dgn pkataan 'kalau' lebih2 lagi pada bnda yg belum lagi psti jadi d masa dpn :)
a reminder to myself as well

♥ fyfi afyfa ♥ said...

okay nida .=)
thanks .