Hello KUANTAN .=)



 HELLO kuantan . HEHE .
Otw nak pegi kuantan nih sempat lagi snap snap . sebab bosan siak dalam keta seowg . nak tido tak buleyyhh . tak taw sebab pa mata tak leyh nak pejam -.-' . dah tak leyh pejam . tgk larh pemandangan sambil snap2 . HEHE . itu keja aku time bosan . tengah snap2 . aku cam tertarik jew kt bentuk cahaya kt langit . nak ambk gambar mak aku tak bagi sebab dah senja  . paham2 larh . satg kuar gambar len lak . pas2 aku kan 'degil ' . buat tak taw jew . tiba cahaya yang aku tertarik tadi bertukar jadi kalimah Allah time ngah azan kt radio . betapa besarnya kebesarnya Allah tu . naseb aku ngan  cmra time tu . jadi dapat larh ugak gambar law pun tak jeles sebab ayah aku bawa laju . yang boley dapat tu mak swoh dy perlahan . naseb dy maw .HEHE . nih buat dek ipah sayang kt ayah ngan mak .sebab paham dek ipah .=p#gedik . jum2 tgk gambar2 yang aku snap time Otw pegi kuantan tu .=)sikit jew aku letak . sebab yang nih jew aku dapat okay . yang len ayah aku bawa laju sangat keta tak sempat nk take . goyang jew gambar -.-' .


|
|
|
|
|
V

nih gambar kekuasaan allah . da kalimah . myb tak bpa nak jeles . sebab keta bergerak . yang paling okay antara semua yang nih jew .=)
okay larh dari tak .=)
nih lak kt Keyel . tak sempat nak ambk gambar yang cantek . sebab banyak keta & lori yang halang dari aku nak ambk gambar . nyampah btoi banyak keta .
nih kat tol mana tak taw . tol pun nek harga btoi . eh2 .
p balek saja dah 190 anggaran .
genuh gtu . biaq nek bas jimat jew . naik keta mahai .
tu larh len kali belajar2 jauh2 lagi . awat tak p landon terus ..HAHA .
tak pa2 landon nanty aku p .=p
nak p ehem ehem .HAHA . bongok btoi . belajar tak habeh lagi dah pikiq .
awat hitam sangat tangan pak aku nih ..HAHA
bongok pah nih !
hitam2 pun pak aku ugak . macam aku putih sangat lebih kurang jew warna .
nih sampai rm 43 . 50 . eh2 . hok sblom sblom nih pun berbelas dah  .
maw tak da rm500++ tak yah mai pahang taw . tu tol ngan minyak jew . makan ngan hotel tak kira lagi .
makan mahai noh cni maw nak taw .
__________________________________________________________________________
 Dah masuk PAHANG nih . tapi JEMM lak . lama lak .  HUHU . sebab pa aku tak taw . tapi masuk berita pagi tu ada xcdnt . 5 bijik keta . tapi aku tgk time aku lalu tu moto jew yang xcdnt . tak taw kowt aku tak nmpk kan . sepanjang perjalanan tak leyh tido . benggong btoi . pas2 kan mata nih gedik dah masuk pahang nak sampai gambang dah pun baru nak tido  . lepas dari jem nih aku tido larh tapi kejap jew . bru sedap2 dok tido . pak aku gerak swoh tunjuk jalan nak masuk kuantan . dy tak ingat jalan mana . terpaksa bangun tunjuk lak . HUHU . dah baru besh nak tido . nih gambar2 yang jem .=/
|
|
|
|
V



nampak ak lampu yan banyak2 tu . keta larh tu . jemmm panjang nak mampussss . HUHU .
_______________________________________________________________________________________
dah bosan sangat tangkap gambar kat luaq + tunggu jem lak . tangkap larh gambar aku yang huduh nih lak ..HAHA .
nah tgk gambar yang huduh nih .

 Dah tamat sudah cite pasai perjalanan kesana . bertolak kul 3 petang dari perlis . sampai kul 3 pagi ugak kowt kt kuantan aku pun tak pasan . ngantok . sampai2 . cari hotel . check in . pas2 kena mandi lu . baru bley tido . sebab kepala aku dah pening perjalanan lama sangat . seowg lak dok belakang maw tak bosan .HUHUHU .
pas2 sambung tido larh . tapi TV lak swog tgk dy . hotel tu da HBO . memang cite best . samurai . tgk larh lu . pas2 kul 5 baru tido . HEEHHEHE , tadi punya semangat ngantok . dah tgk tb tak ingat ngantok -.-' . tapi aku nih memang ngantok tak kira tempat . dok tulis nih pun ngantok . tapi nak tulis bagi abeh ugak ..HAHA . dah2 bye , nak cite pasai kat kuantan lak .
__________________________________________________________________________________
Kembali Hidup Seperti Student .=)


HAPPY ? SAD ?
dua2 da benarnya . HUHU . Kuantan Best . da MALL besar2 . tiga lak tu . boley nak p tgk wayang bila2 pun  . dekat jew nak p . tapi tak sebest perlis . Perlis tak da pung . rasa best jew dok perlis . bangga jadi anak jati perlis ..HEHE . Happy sebab ada kawan2 ramai kt sini boley mengedik dalam bilik sekali .HAHA . sedih sebab kemudahan semua tinggai kat perlis . kat sini tak da kemudahan yang best . cam kt perlis sana . tapi tak pa larh belajar susah sat . maw ikot hati malas nk smbung . tapi semangat mai sebab tgk owg len berjaya teringin ugak . tapi malas nk belajar . tu yang dok bongok memanjang dari lu sampai la . bongok jew ..HAHA . fyfa memang bongok . dok taw dari dulu .
bongok bongok pun dapat ugak sambung belajar ..HEHE . 
nak cite kat sini . kehidupan sebagai student dah kembali . maggi menu utama . sebab malas nak p beli makan kt kedai  . malas jalan sama benarnya ..HAHA .
pas nih mula kelas . tak da dah nak boley update blog nih selalu . ntah2 nak update pun payah dah pa . sebab sibuk ngan asemen art2 yang tersayang tu .HUHU . nih blm mula kelas lagi update bagi manyak sikit . HEHE ..dah sttle daftar kolej semalam balek kolej lak . da biha jew lam bilik dy semangat mai awai ugak . naseb dy ada . maw tak da aku seowg jew dok gila lam bilik nih .HEHE .
semalam dah abeh kemas2 baj masuk almari semua . hati rasa nak enjoy . then kami p bandar berkarok & makan piza . gambar tak da sebab dah bosan nak bergambar . jadi malas tangkap gambar larh . law pizza da jew baru buka kt kedai bawah nuh ..HEHE . macam taw2 jew feberet aku . sebab tu dy buka kt sini . nk menghabehkan duet aku btoi  . tunggu kawan2 yang len mai baru happy sikit bilik nih . HEHE ...Dah malas dah nak cite nih . sebab mata dah berair sebab dah ngantok sangat . jum2 . nak sambung tido lak . nyte .=)
nanty da masa update lagi cite pasai kt sini . i miss my family & Perlisss .=) 
 iloveyou . i miss you dear =)
MUAHXX =)
untuk ampa yang baca . aku sayang ampa .
kepada jejaka sebelah dalam gambar tu . dushh2 . imissyou .


LIKE saja dong:D

1 comment:

zaty luvlianncezzz said...

hye fyfi! helo kuantan !

Jum hayati di sini (^o^)
bila izrail datang memanggil